INGREDIENTS:
- 1 barra de mantega salada
- 2 tasses de sucre
- 2 tasses de farina
- 2 culleradetes de soda
- 2 culleradetes de canyella
- 1 culleradeta de sal
- 1/2 tassa d’oliu de girasol
- 4 ous
- 3 tasses de pastanaga triturada
- 450gr. de formatge cremós (Philadelfia)
- 450gr. de sucre glass
- 1 culleradeta d’estracte de vainilla
- un grapat de nous
ELABORACIÓ:
Per la base:
Es barreja la farina, el sucre, la canyella, l’oli i els ous. Després afegir-hi un grapat de nous triturades i la pastanaga.
Es posa al forn fins que la massa hagi pujat i estigui cuita.
COBERTURA:
Barregem el formatge cremós amb la mantega, el sucre glass i la vainilla.
Un cop la massa està feta, posem la cobertura per sobre i si es vol, per la meitat, i es cobreix amb nous triturades.
Espero que us agradi!!
Hola Gemma:
ResponderEliminarMe alegro te gusten los huesos de santo que he dejado en mi blog. Me halagan tus palabras y veo que tienes un blog recién estrenado. Las recetas deliciosas y me hago tu seguidora. Besos mil.
Guau, pedazo de tarta, me encanta ese corte!!!!
ResponderEliminarM'encanta el pastis que has fet, te una pinta impresionant i sobretot com l'has presentat, sembla de conte :)
ResponderEliminar