Hola a tots! Aquesta setmana començarem amb una amanida, creació del meu germà. És un primer plat lleuger, refrescant i molt bo per fer sobretot a l'estiu.
Espero que us agradi!
INGREDIENTS
Per a 4 persones:
- 320 gr. de ventresca de tonyina
- 2 alvocats
- 1 ceba tendra
- 2 cebes
- 1l Oli girasol
- 2 tomàquets canaris
- 2 caps d’all
- 3 bitxos
- Germinats
- Oli oliva
- Sal
- Pebre
- Llima
- Sucre
- 1 ou
PREPARACIÓ:
Posar oli girasol amb l’all i el bitxo i confitar a foc lent.
Un cop confitat l’oli colar i reservar 10 cl.
Amb l’oli que hem reservat el refredem i muntem una maionesa.
Amb l’oli restant mantenir a uns 70-80ºC i confitar la tonyina de manera que quedi crueta per dins i cuita per fora.
Tallar la ceba a juliana i posar a confitar, despres aferir sucre i anar removent poc a poc a foc molt suau.
Tallar els alvocats, la ceba tendre i la tomata brunoise i barrejar amanint amb pell i suc de llima, sal, pebre i oli d’oliva.
Tallar la tonyina en làmines fines
Muntar el plat amb la barreja d’alvocat a la base, la ventresca al voltant i la maionesa per damunt de la ventrisca sense cobrirla tota. Acabar amb ceba caramelitzada i els germinats.
Proveu-la de fer, és boníssima!
No hay comentarios:
Publicar un comentario