INGREDIENTS:
- Espatlles de xai
- sal
- pebre
- oli d’oliva
- patates
- ceba
- tomata
- cognac
- cabeça d’alls
PREPARACIÓ:
Pre-calentar el forn a 180º.
En una safata, es fa una capa de ceba i patates (talles gruixudes), una cabeça d’alls tallada per la mitat, i uns talls de tomata.
Sal-pebrar les espatlles de xai (ja tallades), i es posen a sobre les patates. Es posa una mica d’oli d’oliva a la safata i es posa al forn.
Al cap d’uns 20 minuts, es gira la carn i s’hi tira un raig de cognac, i mig got d’aigua. Es torna a posar al forn fins que el xai quedi cuit.
En total ha de coure entre 1.30h i 2h.
Ai Gemma, que bo que està el xai auxí al forn!!!!
ResponderEliminarEt desitgo un bon futur en aquest mon de cuines.
Petons
Kaixo!aquest xai s'asembla molt a un que vem menjar.
ResponderEliminarpetons