INGREDIENTS:
Peix (a escollir)
sal
pebre
oli d'oliva
brou de peix
tomata
ceba
llimona
picada d'all i julivert, ametlles i oli d'oliva
vi blanc
patates
PREPARACIÓ:
S'escata el peix, es neteja i se li fa un tall al mig per les dues bandes. El sal-pebrem.
Agafem una safata de forn i hi posem una base de patata panadera, la ceba tallada, alguns trossos de tomata, una o dues rodelles de llimona. A la safata hi posem un dit d'oli d'oliva a tota la base.
Posem el peix a la safata. A sobre el peix i per tota la safata hi posem la picada, una mica de tomata fregida, una mica de brou de peix i un raig de vi blanc.
El posem al forn a una temperatura de 180º-200º durant uns 20-25 minuts. Quan el peix estigui ros, ja estarà a punt per menjar.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario