jueves, 20 de octubre de 2011

NIU

Aquest plat l'he batejat com a "niu".

INGREDIENTS (per a cada niu):
- 1 Panet rodó petit
- 1 ou
- Bolets (a escollir)
- All
- Julivert
- Sal
- Pebre
- Sobrassada


PREPARACIÓ:

S'agafa el panet rodó i es talla la part superior. Es treu tota la molla. 
En una paella, saltegem els bolets, tallats petits, amb una mica d'all i julivert. 
Tallem un tros de sobrassada i el posem a dins el panet, a la base. A sobre de la sobrassada, hi posem els bolets. A sobre dels bolets, hi posem el rovell de l'ou, amb una mica de sal i pebre.


Batem les clares a punt de neu, i les posem a sobre, tapant el "niu", sense que es vegi res del que hi ha a dins el pa.
Ho posem en una safata de forn i 10-15 minuts al gratinador, per tal que es cogui una mica i les clares quedin rosses.


Aquest és el resultat!!


Probeu-ho, es fàcil de fer, és un plat diferent i el contrast de la sobrassada, els bolets i l'ou és espectacular!
Un requisit important és que els ous siguin bons, si pot ser de pagès. Els bolets, al vostre gust, però amb surenys o xampinyons queda molt bo.


3 comentarios:

  1. Que buena pinta!! Esta receta la tengo que probar!!

    ResponderEliminar
  2. Us ho recomano. Probeu-ho de fer, és facilíssim de fer, ràpid i el resultat, mm... bueno ja el veieu!

    ResponderEliminar