miércoles, 2 de noviembre de 2011

PANELLETS

Per fer la massa:
  • 1/2 kg. de farina d’ametlla
  • 300gr. de sucre
  • 3 ous
  • ratlladura d’una llimona
Primer de tot, es barreja el sucre amb la farina d’ametlla i la ratlladura de llimona. S’hi afegeixen els ous un per un.  Es barreja tot i es deixa reposar la massa durant 12 hores a la nevera.
Quan han passat les 12 hores, anem fent boles (donant la forma que vulguem als panellets) amb la massa i les pintem amb rovells d’ou. 
Farciment:
Panellets de pinyó
200gr. de pinyons
Ou batut
En un bol, batem un ou, hi posem els pinyons i els tenim en remull durant una hora. Hi posem les boles a dins i els hi donem forma rodona. És la única manera de que els pinyons s’enganxin a la massa.
Panellets de Xocolata
A la massa hi afegim cacau pur en pols. Li donem forma i hi posem un trosset de xocolata negra al mig.
Panellets de Codony
Enrotllar el “membrillo” amb la massa.
Cocció:
Forn, només gratinador, a 250º, durant 4-6 minuts.


No hay comentarios:

Publicar un comentario