jueves, 10 de noviembre de 2011

PASTÍS DE FORMATGE


PER LA BASE: 
Agafem 15 ó 20 galetes digestive i les triturem. Ho barregem amb 60gr. de mantega desfeta.
Un cop tenim la massa feta, ho posem en un motlle desmontable de 24cm. de diàmetre aproximadament.

PER EL PASTÍS:
Ingredients: 1 terrina de Philadelphia o formatge cremós, 1 yogur natural, 400gr. de nata líquida, 4 ous. 

Batem tots aquests ingredients i quan estigui tot ben triturat, ho posem al motlle, a sobre la galeta. 
Ho posem el forn a 180º, uns 25 minuts aproximadament.

Un cop el pastís està fred, sense desmotllar-lo, s'hi posa la mermelada de maduixa o la que es vulgui. És aconsellable calentar una mica la mermelada, ja que la presentació queda molt més bè, queda una massa uniforme, i és molt més pràctic.
Si la mermelada de maduixa és molt granulada, triturar-la. El desmotllem i ja estarà a punt per servir.

Això és tot! Espero que us agradi!!



1 comentario:

  1. Gemma bien rico este pastel, con la mermelada debe estar estupendo Un fuerte abrazo¡

    ResponderEliminar