lunes, 7 de noviembre de 2011

PASTÍS DE PASTANAGA

INGREDIENTS:
  • 1 barra de mantega salada
  • 2 tasses de sucre
  • 2 tasses de farina
  • 2 culleradetes de soda
  • 2 culleradetes de canyella
  • 1 culleradeta de sal
  • 1/2 tassa d’oliu de girasol
  • 4 ous
  • 3 tasses de pastanaga triturada
  • 450gr. de formatge cremós (Philadelfia)
  • 450gr. de sucre glass
  • 1 culleradeta d’estracte de vainilla
  • un grapat de nous
ELABORACIÓ:
Per la base:
Es barreja la farina, el sucre, la canyella, l’oli i els ous. Després afegir-hi un grapat de nous triturades i la pastanaga. 
Es posa al forn fins que la massa hagi pujat i estigui cuita.
COBERTURA:
Barregem el formatge cremós amb la mantega, el sucre glass i la vainilla. 
Un cop la massa està feta, posem la cobertura per sobre i si es vol, per la meitat, i es cobreix amb nous triturades.

Espero que us agradi!!



3 comentarios:

  1. Hola Gemma:

    Me alegro te gusten los huesos de santo que he dejado en mi blog. Me halagan tus palabras y veo que tienes un blog recién estrenado. Las recetas deliciosas y me hago tu seguidora. Besos mil.

    ResponderEliminar
  2. Guau, pedazo de tarta, me encanta ese corte!!!!

    ResponderEliminar
  3. M'encanta el pastis que has fet, te una pinta impresionant i sobretot com l'has presentat, sembla de conte :)

    ResponderEliminar