lunes, 14 de noviembre de 2011

TRUITA DE BACALLÀ

La recepta d'avui la vam descobrir aquest estiu en un viatge a San Sebastian. Sabíeu que es fan truites de bacallà i que són boníssimes??? 
Doncs us deixo la recepta perquè vosaltres mateixos ho descobriu!!!

INGREDIENTS
- Bacallà (aprox. 100gr per truita)
- 2 Cebes tendres
- 1/2 Pebrot verd
- 2 ous
- Oli d'oliva

PREPARACIÓ:
Agafem les dues cebe si el pebrot i ho tallem a trossets molt petits. En una paella, hi posem un raig d'oli d'oliva i fregim el pebrot i la ceba molt a poc a poc. 
Escaldem molt poc el bacallà, uns 2 minuts aprox. Escorrem el bacallà. (molt important que no deixi anar gens d'aigua, ja que no podríem lligar la truita).
Deixatem els ous i hi barregem el bacallà, i el perbot i la ceba, i fem la truita.

Sobretot, la truita molt poc feta!!

A veure si us animeu a fer-la!!



1 comentario: