viernes, 21 de octubre de 2011

CALAMARS SALTEJATS AMB MONGETES

I avui mengem calamars!
Aquest plat pot ser tant un primer plat com un segon plat. És lleuger i molt fàcil de fer. Això sí, és importantíssim que els calamars siguin frescos, ja que hi dónen molt més gust.


INGREDIENTS:
- Calamars
- Mongetes
- All
- Julivert
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva


PREPARACIÓ:


Bullim les mongetes.
Netegem els calamars, els tallem a trossos petits i els sal-pebrem.
En una paella, hi posem un raig d'oli d'oliva. Quan l'oli està calent, hi posem els calamars i els saltegem. 
Seguidament, quan els calamars hagin agafat una mica de color, hi afegim les mongetes, i hi posem una mica d'all i julivert picat. 
Saltegem els calamars amb les mongetes fins que estigui cuit.


Això és tot! 



No hay comentarios:

Publicar un comentario