martes, 11 de octubre de 2011

Carxofes al romesco

INGREDIENTS:
  • carxofes
  • pernil de jabugo (tallat a trossets petits)
  • romesco
  • oli de girasol
  • sal
PREPARACIÓ:
OLI DE PERNIL: En un recipient, posar-hi oli de girasol i un tros de greix de pernil. Coure-ho a foc lent fins que quedi ben reduït.
Pelar les carxofes i tallar-les de manera que ens quedem només amb el cor, i posar-les en un bol amb aigua i un bon raig de llimona, per tal que no quedin negres. Després, les escaldem i les tallem en 4 talls.
S’agafa una safata i s’hi posa l’oli de pernil. Es posen les carxofes tallades a la safata. Es reparteixen els trossos de pernil per sobre les carxofes i per la safata i es posa una mica de romesco a sobre de cada carxofa. Afegir una mica de sal, i posar-ho al forn uns 10 minuts, fins que les carxofes quedin cuites.
Forn 150º- 200º, uns 10 min. aprox.



No hay comentarios:

Publicar un comentario