jueves, 27 de octubre de 2011

XAI ROSTIT

INGREDIENTS:
  • Espatlles de xai
  • sal
  • pebre
  • oli d’oliva
  • patates
  • ceba
  • tomata
  • cognac
  • cabeça d’alls
PREPARACIÓ:

Pre-calentar el forn a 180º. 
En una safata, es fa una capa de ceba i patates (talles gruixudes), una cabeça d’alls tallada per la mitat, i uns talls de tomata.
Sal-pebrar les espatlles de xai (ja tallades), i es posen a sobre les patates. Es posa una mica d’oli d’oliva a la safata i es posa al forn. 
Al cap d’uns 20 minuts, es gira la carn i s’hi tira un raig de cognac, i mig got d’aigua. Es torna a posar al forn fins que el xai quedi cuit.
En total ha de coure entre 1.30h i 2h.


2 comentarios:

  1. Ai Gemma, que bo que està el xai auxí al forn!!!!

    Et desitgo un bon futur en aquest mon de cuines.

    Petons

    ResponderEliminar
  2. Kaixo!aquest xai s'asembla molt a un que vem menjar.
    petons

    ResponderEliminar