miércoles, 19 de octubre de 2011

Pa de pessic amb xocolata

Aquest pastís és una aposta segura per una festa de cumpleanys. Probeu-lo de fer, és fàcil de fer i el resultat final és un èxit assegurat!!


INGREDIENTS:
- 3 ous
- 100gr. de sucre
- 100gr. de farina (millor la de reposteria)

PREPARACIÓ:
Pre-calentem el forn a 180º.
Es baten les clares de l'ou a punt de neu. Hi afegim el sucre i les yemes dels ous, una a una i ho anem barrejant. Molt a poc a poc, hi anem abocant la farina. Ho barregem bé amb un batedor fins que no quedi cap grumoll.

En un motlle (de la forma que es vulgui), hi posem paper vegetal al fons i una mica de mantega a la base per tal que no se'ns enganxi el pa de pessic. Hi aboquem la massa. 

Ho posem al forn, a 180º, durant uns 15 - 20 minuts.


Un cop està fred el pastís, s'obre per la meitat i es mulla la part interior amb un almívar. Després, amb una màniga pastissera, s'hi posa el que es vulgui al mig. En aquest cas, hi he posat Nutella, però s'hi pot posar crema, mermelada, etc.
A la part superior, hi posem sucre glass i el decorem com més ens agradi, segons l'ocasió.

Això és tot!



No hay comentarios:

Publicar un comentario