viernes, 14 de octubre de 2011

MACARRONS CASOLANS

Avui toca la recepta dels macarrons amb carn picada, els de tota la vida.


INGREDIENTS:
- Macarrons (aprox. 100gr. per persona)
- Mig quilo de carn picada barrejada (vedella i porc)
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
- Un raig de cognac
- Tomata fregida
- Sofregit de ceba

PREPARACIÓ:

Es bullen els macarrons.
En una paella amb un raig d’oli d’oliva, es fregeix la carn picada sal-pebrada, amb una mica de sofregit. Quan la carn està rossa, s’hi afegeix un raig de cognac. Després hi afegim la tomata i es deixa coure una mica més. 
Un cop els macarrons estan bullits, en una cassola, barregem els macarrons amb la carn.
Podríem dir que ja estan a punt per menjar.
Al gust de cadascú, es poden posar en una safata de forn, afegir-hi una mica de formatge ratllat i gratinar-ho.

Espero que us agradin!



1 comentario: